top of page

Kunngjøring

 

Den siste helgen i oktober 2017 hadde vi to konserter sammen med våre nye venner i vokalgruppen DoremiX fra Slemmestad. Lørdag 28. oktober var vi å finne i Slemmestad kirke, og  Røyken og Hurums avis hadde en notis om begivenheten.
Søndag 29. gjentok vi suksessen i Kampen menighetshus i Oslo.

Takk til DoremiX for flotte konsertopplevelser og hyggelig bekjentskap! Kanskje blir det mer samarbeid ved en senere anledning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​Kunngjøring

 

Søndag 7. august 2015 startet Nada høstsemesteret med et seminar ved Borrevann i Horten. Og hva var vel mer naturlig da, enn å gjøre en ny opptreden i vakre Løvøy-kapellet, der vi sang i fjor sommer? Vår PR-ansvarlig, Torstein, fikk til og med ordnet med en annonse i lokalavisen Gjengangeren, med hyggelig reklame om konserten vår. Tusen takk til Horten for at dere tok så godt imot oss!

 

 

 

 

 

 

 

Anmeldelse

 

I september 2014 reiste Nada på sin første utenlandstur med langhelg i Heidelberg, Tyskland. Der hadde vi konserter både i Heiliggeistkirche og Jesuitterkirken, samt en større konsert i nabobyen Ladenburg. Her følger en anmeldelse fra sistnevnte, skrevet av avisen Mannheimer Morgen:

bottom of page