top of page

Kunngjøring

Den siste helgen i oktober 2017 hadde vi to konserter sammen med våre nye venner i vokalgruppen DoremiX fra Slemmestad. Lørdag 28. oktober var vi å finne i Slemmestad kirke, og Røyken og Hurums avis hadde en notis om begivenheten. Søndag 29. gjentok vi suksessen i Kampen menighetshus i Oslo.

Takk til DoremiX for flotte konsertopplevelser og hyggelig bekjentskap! Kanskje blir det mer samarbeid ved en senere anledning.

Kunngjøring

Søndag 7. august 2015 startet Nada høstsemesteret med et seminar ved Borrevann i Horten. Og hva var vel mer naturlig da, enn å gjøre en ny opptreden i vakre Løvøy-kapellet, der vi sang i fjor sommer? Vår PR-ansvarlig, Torstein, fikk til og med ordnet med en annonse i lokalavisen Gjengangeren, med hyggelig reklame om konserten vår. Tusen takk til Horten for at dere tok så godt imot oss!

Anmeldelse

I september 2014 reiste Nada på sin første utenlandstur med langhelg i Heidelberg, Tyskland. Der hadde vi konserter både i Heiliggeistkirche og Jesuitterkirken, samt en større konsert i nabobyen Ladenburg. Her følger en anmeldelse fra sistnevnte, skrevet av avisen Mannheimer Morgen.

bottom of page